Warning: Uninitialized string offset 19 in /home/tango/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-table.php on line 119
Move in San Miguel de Allende

Dragi tangueros,

Începând cu cea de-a doua ediție din 2009, noua denumire a festivalului este: Transylvania Tango Fest, fiecare ediție integrând concepte artistice variate (fotografie, pictură, grafică etc).

La cea de-a doua ediție desfasurată în perioada 17-19 iulie 2009, la Brașov, maeștrii invitați au fost: Ozhan Araz & Serkan Gokcesu – Turcia și Murat & Michelle Erdemsel – SUA

Elementele de noutate ale acestei ediții au fost două premiere în România, la Brașov: „Guerilla Milonga” și cuplul de tango masculin Ozhan Araz și Serkan Gokcesu.

Tematica festivalului: transcenderea barierelor istorice – a îmbinat tangoul anilor 1880, când cuplurile de dansatori erau formate exclusiv din bărbați, cu tangoul anilor de rafinare, când senzualitatea acestui dans se regăsește în cuplurile formate din barbat și femeie.

ttf-2009-milonga-2

Seminarii

Murat & Michelle Erdemsel – SUA

Ozhan Araz & Serkan Gokcesu – Turcia

Transylvania Tango Fest – Opening Milonga

 

Vineri, 17 iulie 2009 – Milonga de deschidere

Demo susținut de: Cătălin Văleanu & Diana Dobrescu, Silviu Stafie & Raluca Safta, Andrei Baican & Andreea Trascu

Muzică live: duetul Entrega Band – Alexandru Nuca (bandoneon) și Horia Preda (chitară)

Grand Milonga

Sâmbată, 18 iulie 2009

Vă invităm să accesați și canalul nostru pe YouTube – TangoBrasov.

GUERILLA MILONGA

  • Festivalul Transylvania Tango Fest 2009
  • Festivalul Transylvania Tango Fest 2009
  • Festivalul Transylvania Tango Fest 2009
  • Festivalul Transylvania Tango Fest 2009
  • Festivalul Transylvania Tango Fest 2009
  • Festivalul Transylvania Tango Fest 2009

Pentru prima dată în România, la Brașov!

Ne-am întâlnit și am dansat tango în Piața Sfatului, pe Republicii, bucurându-ne de aerul proaspăt, de peisaj și nu în ultimul rând pentru a arăta oamenilor din Brașov cât de minunat este tangoul nostru.

„Guerilla Milonga” este un trend nou în lumea tangoului și am avut tot ceea ce ne era necesar pentru acest lucru: vreme frumoasă, cadru minunat – Piața Sfatului, muzica de tango și cel mai important: pe VOI !!

Mulțumim tuturor participanților din: Brașov, București, Cluj, Sibiu, Pitești, Constanța, Germania, Bolivia, SUA, Turcia, pentru minunata oportunitate de a contribui la celebrarea tangoului !