Dacă dorești să-ți înfrumusețezi timpul liber și viața, vino să împărtășesti cu noi pasiunea de a trăi prin artă: TanGo with feeling!

Ne-ati vazut dansand tango in Piata Sfatului?

Ati auzit de festivalurile internationale de tango argentinian organizate de noi in Brasov?

Te-ai gandit vreodata ca noi si cu tine am putea face o echipa frumoasa?

Va invitam alaturi de noi pentru a simti existenta din alta perspectiva!
Studio „Tango Nada Mas” Brasov – scoala de tango argentinian, este locul ideal de start si pentru novicii in tango! Cursurile de grup sunt formate dintr-un numar restrans de cursanti, concentrandu-ne atentia asupra fiecaruia in parte, intr-o atmosfera frumoasa, relaxata.Cursantii nu sunt obligati sa se inscrie cu partener, intrucat pe durata cursului nu vor dansa doar cu partenerul cu care participa, ci vor dansa si cu ceilalti participanti la curs, intrucat tangoul este un dans social!

Programul nostru de predare este conceput sa te familiarizeze usor si rapid cu dansul. Daca nu ai mai dansat tango argentinian pana acum, programul este gandit pentru tine: ai ocazia sa descoperi acest dans natural, pasionant si plin de energie in acelasi timp! Cu indrumarea profesorilor Studio „Tango Nada Mas” si prin structura cursurilor desfasurate intr-o frumoasa si spatioasa sala parchetata, te vei pune in miscare imediat!

Cursurile studioului nostru se adreseaza atat celor care fac primii pasi in tango/vals, cat si celor care danseaza, structura acestora punand accentul pe a dansa cat mai muzical si confortabil.

La fiecare doua-trei luni are loc inaugurarea unui modul pentru incepatori, cursurile fiind tinute o data pe saptamana iar Practica de doua ori pe saptamana. Modulul este structurat pe doua niveluri: nivelul 1(N1) pentru incepatori si nivelul 2(N2) pentru incepatori-intermediari. Cursantilor care doresc sa aprofundeze mai repede tangoul, le recomandam sa urmeze atat cursurile N1 cat si N2, sa participe la Practicile saptamanale si la Milonga lunara „Nada Mas” (petrecere de tango argentinian).

Modulul de incepatori – „Tango Crush” (N1)
Novice in tangoul argentinian? Exerseaza pentru a-ti descoperi calitatile ascunse de dansator! Te vom ajuta sa inveti rapid si usor acest dans! Vei invata bazele tangoului argentinian, muzicalitate, tehnica de leading si following. De asemenea, acest nivel este de ajutor si celor care urmeaza cursuri de tango si doresc sa aprofundeze notiunile de baza. Vom combina aceste cursuri cu elemente surpriza!

Modulul de intermediari – „Breaking Bad Habits” (N2)
Cursul se concentreaza pe elemente de tehnica in dans, cum ar fi: postura, echilibrul, comunicarea intre parteneri, conexiune. Aceste elemente te vor ajuta sa fii un leader sau un follower mai bun, sa iti imbunatatesti acele calitati si abilitati pe care le-ai deprins si dezvoltat la cursurile anterioare. Recomandat followerilor pentru imbunatatirea tehnicilor iar leaderilor pentru a invata „descatusarea”, evadarea din monotonie.