NOUTATI


Septembrie 2018
Ganduri bune, vesti bune, dragi oameni frumosi ! :)
In curand, o noua grupa de Tango Argentinian! :)
Inscrieri aici


» 31 Iulie - 3 August 2014, Brasov
Transylvania Tango Fest
Editia a 7-a» Teatrul Sica Alexandrescu Brasov:
Spectacolul "Fazanul"
Duminica, 6 Iulie 2014, ora 19:00

Coregrafie si show de tango argentinian: prof.Doina Enache & Csongor Kicsi


» Tanghetto – Electrotango from Buenos Aires, Argentina
Sambata, 7 decembrie 2013
Show de tango argentinian sustinut de Doina Enache si Laurentiu Lungianu (Bucuresti)

CALENDAR
        EVENIMENTE


CURSURI

TANGO ARGENTINIAN
Sambata:
19.00 - 20.30: "Ora de Tango" – prof. Doina Enache
20.30 - 23.00: Practica Nada Mas (pentru incepatori si intermediari)

CONTACT

Email:
tangobrasov@gmail.com
Telefon:
0723.593.693 – Doina
Blog:
milongadebrasov.blogspot.com
Facebook:
Tango Nada Mas

TTF2011 - Profesori invitati


EL FLACO DANY si LUCIA MIRZAN

Daniel Garcia, cunoscut si sub numele de El Flaco Dany, este imaginea  milongii “con traspie” in toata lumea. Danseaza tango de mai bine de 50 de ani. Cu o vasta experienta in predarea tango salon & milonga, El Flaco a predat in ultimii 30 de ani alaturi de prietenul sau Gavito in peste 50 de tari, fiind recunoscut de majoritatea dansatorilor drept cel mai bun dansator de milonga contraspie. Printre partenerele sale de dans se numara: Silvina Vals, Natacha Poberaj, Lorena Ermocida, Luna Palacios. Dincolo de dans , El Flaco transmite cultura, esenta si evolutia tangoului.

 

Lucia MirzanLucia Mirzan descopera tangoul in urma cu 5 ani, in Romania. Pentru aproape un an studiaza tangoul in Buenos Aires, alaturi de  maestri: Carlos Perez, Fabian Peralta, Natacha Poberaj, Tete, El Flaco Dany . Separat de dans, Lucia dezvolta proiecte noi, cum ar fi: tango-teatru, cercetarea culturii si evolutiei tangoului, prin realizarea de interviuri cu maestri consacrati:  http://marmotango.blogspot.com. Principalul ei interes il reprezinta milonga “con traspie”, motiv pentru care, in perioada de sedere in Buenos Aires a studiat si invatat rolul de leader. Din 2009 a inaugurat scoala “Fabrica de Tango” http://www.fabricadetango.ro/, la care preda alaturi de colaboratorii sai.

 

 

RONEN KHAYAT si MAYA SCHWARTZ

Ronen KhayatRonen Khayat a pus bazele companiei sale - Dance Tel Aviv - cu intentia de a descoperi unde/ cum se intersecteaza baletul, dansul modern si tangoul. Nascut in Israel, Ronen se muta la San Francisco in anii ’80 pentru a-si continua pregatirea la Academia de balet San Francisco. El combina extraordinarele reprezentatii pe scena cu o infloritoare cariera de profesor.
De-a lungul anilor, a dansat in Statele Unite cu Metamorph Dance Company, San Francisco LAB Project si Santa Rosa Ballet Company. De asemenea, a participat in "Carnegie Hall’s Tango Nuevo" si "Dream of Tango" la Teatrul Byham in New York.
Controlul miscarii picioarelor – cu inlantuiri de gacho rapide – este de invidiat la Ronen si Maya. Critici de pe Broadway au salutat extraordinara reprezentatie a lui Ronen in Tango 1st Century. Pasiunea lui pentru tango s-a dezvoltat pe masura ce a studiat alaturi de mari maestri ai zilelor noastre, printre care Carlos Gavito, Fabian Salas, Ricardo Calvo, Osvaldo Zotto si Lorena Ermocida.

 

 

Maya SchwartzNascuta in Israel, Maya Schwartz este dansatoare profesionista de dans modern si balet, absolvind scoala de arte “Alon”. A continuat sa studieze dansul la "Wingate Institute" , devenind instructor de dans, ulterior obtinand si un Bachelor of Education in Arte.
Ca dansatoare de Tango, Maya a sustinut impreuna cu Ronen Khayat diverse spectacole de tango dintre care enumeram: show-ul “Tango Sin Fronteras”, alaturi de orchestra de tango “Pitango”, show alaturi de orchestra Otros Aires, etc. Maya preda la studioul “Dance TelAviv” si este renumita pentru claritatea, calitatea instructiunilor si pentru abilitatea sa de a exprima "esenta tangoului" catre studentii sai.