NOUTATI


Septembrie 2018
Ganduri bune, vesti bune, dragi oameni frumosi ! :)
In curand, o noua grupa de Tango Argentinian! :)
Inscrieri aici


» 31 Iulie - 3 August 2014, Brasov
Transylvania Tango Fest
Editia a 7-a» Teatrul Sica Alexandrescu Brasov:
Spectacolul "Fazanul"
Duminica, 6 Iulie 2014, ora 19:00

Coregrafie si show de tango argentinian: prof.Doina Enache & Csongor Kicsi


» Tanghetto – Electrotango from Buenos Aires, Argentina
Sambata, 7 decembrie 2013
Show de tango argentinian sustinut de Doina Enache si Laurentiu Lungianu (Bucuresti)

CALENDAR
        EVENIMENTE


CURSURI

TANGO ARGENTINIAN
Sambata:
19.00 - 20.30: "Ora de Tango" – prof. Doina Enache
20.30 - 23.00: Practica Nada Mas (pentru incepatori si intermediari)

CONTACT

Email:
tangobrasov@gmail.com
Telefon:
0723.593.693 – Doina
Blog:
milongadebrasov.blogspot.com
Facebook:
Tango Nada Mas

TTF2011 - Expozitie de pictura si grafica by Iulian Mita


In cadrul TTF 2011, Studio “Tango Nada Mas' Brasov va invita la Expozitia de pictura si grafica cu tematica 'TanGo with feeling”.
Lucrarile care vor face obiectul acestei expozitii vor reflecta legatura pe care artistul o vede intre tangoul argentinian si viata, trairile, existenta umana.

Absolvent al Universitatii de Arte “George Enescu” Iasi, artistul Iulian Mita se remarca atat prin realizarea numeroaselor expozitii de grup si personale cat si prin realizarea de pictura murala religioasa in Romania, Republica Moldova si Rusia.

Despre opera lui Iulian, domnul Dan Tudor Truica afirma:

“Iulian Mita ramane, in acest moment, un artist discutabil, ale carui lucrari pot face oricand obiectul multiplelor interpretari critice, dar mai presus de toate Iulian Mita este un artist viu, un artist complex racordat la tensiunile si prefacerile epocii sale.

Creatia lui Iulian Mita propune asemeni multor tendinte artistice contemporane o inevitabila ambivalenta stilistica, o destructurare organica a personalitatii fauritoare de frumos intr-o dualitate aparent ireconciliabila: pictura cognitiva si gestualism grafic. In grafica artistul apeleaza la alte resorturi tehnice ilizibile in pictura. Demonstratia de forta si dinamism pe care o realizeaza in surprinderea spontana a miscarii prin tuse nervoase dar ferme ce amintesc conconitent de eleganta si maiestria stampelor japoneze dar si de prefacerile metabolice ale expresionismului liric situeaza desenul lui Iulian Mita in aria prohibitiv – valorica a contemporanilor – plasticieni, bine instruiti profesional, muncitori silnici si valorificatori ai propriului talent."

Printre realizarile sale se mai numara si colaborarea cu studiourile Media Pro Pictures şi Castel Films Studios, la realizarea decorurilor a peste 10 filme de lung metraj si la numeroase spoturi publicitare.

www.artmajeur.com

expozitie de pictura si grafica by Iulian Mita expozitie de pictura si grafica by Iulian Mita